Închide

Clujul e singurul județ din țară alături de Ilfov unde numărul cazurilor noi de infecție cu coronavirus depășește o sută doar de ieri până azi

SănătateTop News by Actual de Cluj - mart. 14, 2022 0 201

Clujul e singurul județ din țară alături de Ilfov, azi, unde numărul cazurilor noi de infecție cu coronavirus depășește o sută doar de ieri până azi, și județul din țară cu cele mai multe cazuri noi, după București.
Datele Ministerului Sănătății arată că de ieri până azi în Cluj au fost depistate un număr de 150 de cazuri noi de infecție cu coronavirus, cele mai multe din țară după București cu 852 de cazuri noi. De altfel doar în Ilfov au mai fost raportate peste o sută de cazuri noi, mai exact 106 cazuri noi, în vreme ce în restul județelor din țară numărul cazurilor noi de ieri până azi se numără cu zecile.
Să menționăm, Clujul rămâne județul din țară cu cele mai multe cazuri de infecție cu coronavirus depistate de la debutul pandemiei, în urmă cu doi ani, și până în prezent. Până acum în județ au fost descoperite peste 152.500 de cazuri de infecție.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu