Închide

Clujul e singurul județ din România cu peste trei sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus înregistrate în ultimele 24 de ore, 200 de pacienți în spitale

Sănătate by Actual de Cluj - aug. 08, 2022 0 265

Clujul e singurul județ din România cu peste trei sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus înregistrate în ultimele 24 de ore, în condițiile în care e deja județul din țară cu cele mai multe cazuri de infecție depistate de la debutul pandemiei și cea mai ridicată rată de infectare din țară după Capitală, singurul exceptând Bucureștiul cu o incidență de peste opt cazuri la mie.
Astfel, de ieri până azi în Cluj au fost depistate 330 de cazuri de infecție cu coronavirus în Cluj, cele mai multe din România după București cu 577 de cazuri noi. Incidența este la rândul său a doua cea mai ridicată din România după cea din Capitală, 8,69 cazuri la mie, dublă față de media națională, de 4,2 cazuri la mie. Până acum în Cluj au fost depistate, în cei mai bine de doi ani de pandemie de coronavirus, un număr de aproape 175.900 de cazuri de infecție. Să adăugăm că în spitalele din Cluj sunt internați azi peste două sute de pacienți infectați cu coronavirus, mai exact 206, cei mai mulți din România după Capitală cu 658 și Iași cu 207, dintre care 14 sunt la Terapie Intensivă, în stare gravă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu