Închide

Clujul e singurul județ din România cu peste două sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus de ieri până azi, depășește pragul de 180.000 de cazuri, rata de infectare e cea mai mare din România

SănătateTop News by Actual de Cluj - aug. 22, 2022 0 157

Clujul e singurul județ din România cu peste două sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus de ieri până azi, arată datele Ministerului Sănătății. Numărul total al cazurilor de infecție din Cluj a depășit azi pragul de 180.000, cel mai mare din România după București.
Datele MS arată că în Cluj au fost depistate de ieri până azi un număr de 208 de cazuri de infecție cu coronavirus, cele mai multe din țară după București, Clujul fiind singurul județ din România care depășește pragul de două sute de cazuri noi în acest interval. Rata de infectare din Cluj e azi de 5,81 de cazuri la mia de locuitori, cea mai mare din țară, peste București cu 5,21 cazuri la mie, și aproape dublă față de media națională, care azi e de 3,02 cazuri la mie.
Până acum în cei doi ani și jumătate de pandemie de coronavirus în Cluj au fost depistate 180.085 de cazuri de infecție, cele mai multe din țară după București. Azi în spitalele din Cluj se află 190 de pacienți infectați, dintre care 16 sunt la Terapie Intensivă, în stare critică.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare