Închide

Clujul e și azi unul dintre județele din țară cu cele mai multe infecții noi cu coronavirus depistate în ultimele 24 de ore

Sănătate by Actual de Cluj - aug. 02, 2021 0 370

Clujul e și azi unul dintre județele din țară cu cele mai multe infecții noi cu coronavirus depistate în ultimele 24 de ore, într-un singur alt județ numărul cazurilor noi e mai mare.

Datele Grupului de Comunicare Strategică pentru azi, publicate în urmă cu puține momente, arată că în Cluj au fost descoperite în ultimele 24 de ore un număr de nouă cazuri noi de infecție cu SARS-CoV 2. E cel mai mare număr de cazuri noi din țară exceptând județul Constanța cu 11 cazuri noi, și București cu 33 de cazuri noi.

Rata de infectare din Cluj e la rândul său printre cele mai ridicate din țară, 0,10 cazuri la mia de locuitori azi, depășită doar de Ilfov cu 0,21 și București cu 0,14 cazuri la mie, în condițiile în care media națională e de 0,07 cazuri la mie. Clujul e județul din țară cu cele mai multe cazuri de infecție depistate de la debutul pandemiei, în primăvara anului trecut, azi numărul acestora ajunge la 57.760, depășit doar de București.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare