Închide

Clujul e și azi județul din țară cu cele mai multe cazuri noi de infecție cu coronavirus, doar două județe din România depășesc azi borna de patru sute de cazuri noi

Sănătate by Actual de Cluj - aug. 10, 2022 0 153

Clujul e și azi județul din țară cu cele mai multe cazuri noi de infecție cu coronavirus, doar două județe din România depășesc azi borna de patru sute de cazuri noi.
Datele Ministerului Sănătății publicate în urmă cu puține momente arată că în Cluj au fost depistate în ultimele 24 de ore un număr de 435 de cazuri noi de infecție cu coronavirus, cele mai multe într-un județ din țară, depășite doar de București cu peste 1.300 de cazuri noi. Un singur alt județ a depășit azi pragul de patru sute de cazuri noi de infecție depistate în 24 de ore, e vorba de Timiș cu 418 cazuri noi.
Să adăugăm că rata de infectare din Cluj, care azi ajunge la 8,33 cazuri la mie, în ușoară scădere de la 8,4 ieri, e a doua cea mai ridicată din țară, după București cu 9,46 cazuri la mie, și dublă față de media națională, care ajunge azi la 4,24 cazuri la mie. Cu aceste cazuri noi, Clujul se apropie de pragul de 177.000 de cazuri depistate de la debutul pandemiei până în prezent, prag pe care e de așteptat să-l depășească mâine, căci azi numărul total al cazurilor înregistrate în Cluj ajunge la 176.890, cele mai multe din România după București.
În spitalele din Cluj se află 191 de pacienți infectați cu coronavirus, dintre care 15 sunt la Terapie Intensivă, în stare gravă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare