Închide

Clujul e azi județul din țară cu cele mai multe cazuri noi de infecție cu coronavirus, depășit doar de București și județul Ilfov

Sănătate by Actual de Cluj - nov. 24, 2021 0 375

Clujul e azi județul din țară cu cele mai multe cazuri noi de infecție cu coronavirus, depășit doar de București și județul Ilfov, după cum arată datele Grupului de Comunicare Strategică.
E vorba de 150 de cazuri noi de infecție cu coronavirus depistate în ultimele 24 de ore la Cluj, ceea ce face ca numărul total al cazurilor depistate de la debutul pandemiei până în prezent să ajungă la aproape 86.700, în continuare cele mai multe într-un județ din țară.

Vestea bună este că aceste 150 de cazuri noi, considerabil mai puține decât media ultimelor săptămâni, au fost depistate prin procesarea numărului obișnuit de teste de depistare a infecției, în ultimele 24 de ore la Cluj au fost procesate 2.100 de teste.

Să menționăm că incidența infecției din Cluj, de 3,9 cazuri la mie azi, e depășită doar de Bihor și Arad, cu 3,94 și respectiv 4,26 cazuri la mie. Mai jos situația în fiecare județ, azi:

Nici un comentariu

Scrie un comentariu