Închide

Clujenii au venit cu miile la festivalul din parc în al doilea an în 7 ediții în care nu plouă la Jazz in the Park

ActualitateTop News by Actual de Cluj - iul. 07, 2019 0 435

Nu des se întâmplă în cele șase ediții ale festivalului care i-a învățat pe clujeni să-și folosească parcul central al orașului ca o zi întreagă să fie scutită de ploaie – dar până acum ediția din acest an a Jazz in the Park s-a bucurat doar de vreme bună iar în ziua în care se aștepta cel mai mare aflux de public, sâmbătă – ieri – întreg parcul a fost ocupat de clujeni, mai ales la orele serii – pe perne, în hamace ori pe pături aduse de acasă.

Image may contain: one or more people, people sitting, tree, sky, outdoor and nature

Ai ce face în parcul central în aceste zile, cât mare parte din el e ocupat cu festivalul Jazz in the Park: nu doar că festivalul are patru scene unde concertează diverse trupe – iar la una dintre ele mixează un DJ – dar găsiți aici un târg de produse handmade și vintage, trei instalații artistice, o zonă de foodcourt, mai multe baruri pentru vin și bere dar și băuturi nealcoolice, o zonă pentru copii, o alta pentru activități sportive, ba chiar și o tiroliană peste lacul din parc. Ieri vizitatorii s-au numărat cu miile, mai ales seara la scena principală, dar și în restul zilei în zonele cu iarbă verde ferite de traficul de pe aleile principale. Amintim, Jazz in the Park a fost la debutul festivalului, în urmă cu șapte ani, festivalul care i-a încurajat pe clujeni să folosească spațiile verzi din parc, chiar dacă asta însemna să calce iarba. Rezultatul, ieri – zeci de hamace montate între copacii din parc, cu protecție, iar în multe cazuri festivalierii și-au adus pături ori au folosit pernele oferite de organizatori sau sponsori.

Image may contain: one or more people, plant, tree, outdoor and nature

Scena principală a festivalului din parc rămâne principala atracție a Jazz in The Park, cu mii de clujeni în fața ei seara:

Image may contain: one or more people, crowd and outdoor

Citește și:

Ce ți se pregătește la cel mai mare festival din parcul Clujului

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu