Închide

Clujenii au monopolizat podiumul la Raliul Transilvaniei

SportTop News by Catalin Suciu - iul. 19, 2015 0 516

Napoca Rally Academy a dominat competiția desfășurată în Cluj în weekend , ajudecându-și primele trei locuri în clasament.

Pana la startul pe prima proba speciala de astazi, care este programat in aproximativ 3 ore, va invitam sa urmariti integral evolutia echipajului #NapocaRallyAcademy pe speciala televizata de ieri.

Posted by Napoca Rally Team on Saturday, 25 April 2015

 

Simone Tempestini a câştigat etapa a V-a a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop, la bordul unui Ford Fiesta R5, alături de Dorin Pulpea. Locul al doilea a revenit echipajului format din Bogdan Marișca/Carmen Găureanu (Ford Fiesta R5, clasa 2), în timp ce poziția a treia a fost ocupată de Marco Tempestini și Toni Avram (Ford Fiesta R5, clasa 2).

ClasamentTransilvania

Simone Tempestini si Napoca Rally Academy s-au impus in Danube Delta Rally.

Posted by Napoca Rally Team on Saturday, 6 June 2015

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.