Închide

Clujean reținut de polițiști și arestat pentru șantaj și tulburarea liniștii publice

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 21, 2022 0 214

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Cluj, a fost reținut de polițiști și ulterior arestat, pentru 30 de zile, pentru șantaj și tulburarea liniștii publice.

Acesta este cercetat pentru infracțiunile de șantaj – trei acte materiale – și tulburarea ordinii și liniștii publice. ”Din cercetările efectuate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, a reieșit faptul că, în perioada februarie-iunie anul curent, acesta ar fi săvârșit 3 acte de amenințare asupra unui bărbat în vârstă de 31 de ani, cu scopul de a obține de la acesta sume de bani”, arată anchetatorii. De asemenea, în 10 iulie, aflându-se în proximitatea unei școli, cel în cauză ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, prin amenințări cu acte de violență la adresa aceluiași bărbat.

Cu sprijinul jandarmilor polițiștii au pus în aplicare un mandat de aducere pe numele acestuia, iar în baza ordonanței a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat magistraților Judecătoriei Turda, care au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare