Închide

Clujean la un pas de moarte pe centura Vâlcele-Apahida, resuscitat după zeci de minute

ActualitateTop News by Actual de Cluj - mai 13, 2019 1 261

Un clujean a fost la un pas de moarte după ce s-a răsturnat cu mașina pe centura ocolitoare Vâlcele-Apahida, și doar după zeci de minute de manevre de resuscitare semnalele vitale i-au revenit.

S-a întâmplat în această dimineață pe centura ocolitoare a Clujului, unde un autoturism s-a răsturnat. „La sosirea pompierilor au fost găsiți doi bărbați în afara autoturismului, dintre care unul în stop cardio-respirator, ce suferiseră multiple traumatisme. Pompierii și echipajul SMURD au început manevrele de resuscitare pentru bărbatul aflat în stop cadio-respirator, după care manevrele de resuscitare au fost preluate de un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță. După mai multe zeci de minute de resuscitare semnalele vitale au revenit pentru bărbatul de 40 de ani și a fost transportat la spital”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Andrei Biriș..
Echiapjul SMURD a acordat asistență medicală de urgență și pentru cel de-al doilea bărbat rănit în accident, care a fost transportat de asemenea la unitatea de primiri urgențe cu multiple traumatisme.

Polițiștii sosiți la fața locului spun că accidentul a fost provocat de șoferul mașinii, care circula dinspre Turda spre Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul asupra volanului și a părăsit partea carosabilă, a pătruns în canalul colector a apei pluviale și apoi s-a oprit pe terenul viran.

Un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare