Închide

CLUJ: Peste o treime dintre azilele de bătrâni și centrele de copii instituționalizați nu dețin aviz ISU

Sinteză știri locale by Catalin Suciu - feb. 28, 2018 0 253

Din 57 de centre aflate în subordinea Direcției Județene de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC), 20 de locații nu dețin autorizație de securitate la incendiu, scrie ziarul Făclia, citând date puse la dispoziție de reprezentanți ai direcției.

În centrele sociale sunt găzduiți peste 500 de adulţi şi aproximativ 880 de copii. Potrivit DGASPC Cluj, dintre locaţiile care nu deţine astfel de autorizaţii, şapte sunt în faza de elaborare a documentaţiilor de avizare a lucrărilor de intervenţie în vederea aprobării indicatorilor tehnico-economici şi obţinerii de fonduri de la CJ Cluj astfel încât să se poată implementa măsurile recomandate de expertul tehnic autorizat ISU prin documentaţiile de obţinere a autorizaţiilor de securitate la incendiu. Alte opt locaţii sunt în faza de elaborare a documentaţiilor de securitate la incendiu iar o locaţie are docmentaţia depusă la ISU în vederea obţinerii autorizaţiei. Totodată, spune reprezentanţii DGASP Cluj, două locaţii sunt închise în vederea reabilitării şi modernizării iar două nu necesită obţinerea autorizaţiei ISU.

Citiți mai multe AICI

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare