Închide

Cluj, al doilea cel mai infectat județ din țară cu coronavirus, singurul alături de Sălaj care depășește pragul de 5 cazuri la mie

SănătateTop News by Actual de Cluj - nov. 03, 2020 0 500

Județul Cluj are a doua cea mai mare rată a infecției cu coronavirus din țară, astăzi, la mică distanță de județul care a confirmat cele mai multe infecții raportat la numărul de locuitori, județul Sălaj – cu 5,08 cazuri la mie, față de 5,20.
Conform Grupului de Comunicare Strategică, județul Cluj are o rată a infectării cu coronavirus raportat la populație, astăzi, de 5,08 cazuri la mia de locuitori, al doilea cel ami mare din țară și singurul, cu excepția Sălajului, care a depășit pragul de cinci infectări la mia de locuitori.

Amintim, Clujul a depășit azi pragul de zece mii de persoane infectate cu coronavirus de la debutul pandemiei, al treilea din țară într-un clasament al numărului absolut de infecții  după Capitală și județul Iași. Doar de ieri până azi numărul de infecții noi depistate a ajuns la 355, cel mai mare din țară după București. Toate orașele din Cluj, cu excepția Turzii, dar și mai multe comune, funcționează după cel mai grav scenariu de funcționare, cel roșu, în care masca de protecție e obligatorie în spațiile publice iar școlile au fost închise și mutate online.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare