Închide

Citești o carte în troleu – călătorești gratis. La Cluj, 4 zile

AdministrațieTop News by Actual de Cluj - iun. 04, 2015 1 624

Proiect inedit la Cluj-Napoca, oraș ce în acest an e capitala europeană a tineretului: citești o carte în transportul în comun – și nu mai trebuie să plătești bilet. E o „promoție” a municipalității la inițiativa unui tânăr clujean și e valabilă de azi până duminică.

Anunțul a venit ieri de la primarul Emil Boc, pe rețeaua de socializare Facebook:  „Ai carte, ai parte… de transport în comun gratuit, la Cluj-Napoca! Începând de mâine și până duminică, 7 iunie 2015, toți cei care citesc o carte în mijloacele de transport în comun din Cluj-Napoca beneficiază de călătorie gratuită!”, a explicat primarul, care adaugă că ideea a venit „de la un tânăr clujean care mi-a transmis această propunere într-o emisiune radio”. E vorba de Victor Miron, cel care a inițiat și clubul de lectură „Cu cărțile pe față”.

Astfel, În perioada 4-7 iunie 2015, toți cetățenii care circulă cu mijloacele de transport în comun din municipiu beneficiază de gratuitate la călătorii dacă citesc o carte în autobuz, troleibuz sau tramvai.

  • Un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare