Închide

Cioloș la Cluj: „Clujul este un oraș care dacă nu se iau măsuri în perioada următoare riscă să fie victima propriei dezvoltări”

Politica by Mihai Prodan - mart. 23, 2019 0 3022

Fostul premier Dacian Cioloș ajuns candidat la europarlamentare pe listele alianței USR-PLUS și, într-o conferință de presă la Cluj, spune că orașul riscă să devină o victimă a propriei bunăstări, cu costuri ridicate de trai și scoatere din oraș a mai multor categorii sociale care nu își permit traiul într-un oraș scump.

„Clujul este un oraș care dacă nu se iau măsuri în perioada următoare riscă să fie victima propriei dezvoltări, un oraș în care deja simțim o supralocuire, presiunea supralocuirii, cu consecințele de rigoare asupra infrastructurii care are nevoie să fie adaptată, cu o abordare de dezvoltare care trebuie să treacă dincolo de dezvoltarea orașului și să integreze zona metropolitană, luarea în considerare a costului vieții care poate duce al un centrism al orașului , care să îndepărteze din oraș categorii sociale de care un oraș ca Clujul are nevoie”.

Alianța își prezintă azi candidații la alegerile europarlamentare din 26 mai, într-un eveniment diseară la cinematograful „Florin Piersic”. „Dacă în urmă cu câteva săptămâni la Iai unde lansam această campanie de mobilizarea Moldovei va depinde rezultatul acestor alegeri, astăzi spun la Cluj că Clujul va juca un rol esențial în rezultatul acestor alegeri pentru că a fost întotdeauna o poartă de deschidere a României către Europa”, a spus Cioloș.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.