Închide

Cioloș a anunțat la Cluj că își face partid politic

ActualitatePolitica by Catalin Suciu - mart. 22, 2018 0 488

Fostul premier Dacian Cioloș a anunțat că își face partid politic, iar platforma civică România 100 își va continua, separat, activitatea.

„Am început cu Platforma România 100 ca o mişcare civică, vom continua cu o mişcare politică. În următoarele zile, o săptămână, maximum două vom depune dosarul de înscriere a unui viitor partid care îşi propune să ducă energia asta şi în mediul politic. Lucrurile vor rămâne mai departe legate, platforma va rămâne mişcare civică şi va avea rolul de a prelua energia din platformă şi să o structureze într-un proiect politic care trebuie să fie serios şi credibil”, a spus Cioloş, potrivit mediafax.ro.

Dacian Cioloş a participat, miercuri, la Cluj-Napoca, alături de Dragoş Pâslaru şi Mirabela Amarandei, la o dezbatere publică cu tema „Educaţie – Dezvoltare – Tradiţii multiculturale – Civilitate” organizată de filiala locală a Platformei România 100.

Comunitatea locală Cluj-Napoca a Platformei România 100 a fost înfiinţată în februarie 2018, de către un grup de 19 membri fondatori.

 

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare