Închide

Cine vrea șefia firmei care administrează proiectele de 100 milioane de lei din Cluj

AdministrațieEducaţieRecomandarea redacției by Actual de Cluj - iun. 10, 2014 0 526

creicTrei persoane se bat pentru șefia nou-înființatei societăți care va administra Cluj Innovation Park. Firma pe acțiuni a fost înființată de Primăria din Cluj-Napoca, instituție ce a deschis un concurs pentru ocuparea posturilor; lista celor înscriși și respectiv a celor admiși a fost publicată azi, în total s-au înscris 10 persoane pentru posturile de șefi, dintre care trei au fost respinse.
Pentru postul de director comercial al societății a ajuns să concureze o singură persoană, Mircea Mihăștean, fostul șef al Inspectoratului Teritorial pentru IMM-uri din Cluj; ceilalți doi candidați pe post, Ioan Bora și Sorana Rotta, au fost respinși.
Pentru postul de director tehnic concurează două persoane – Istvan Gaspar și Cătălin Pintea, în vreme ce pentru postul de șef general concurează fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj, Alexandru Coroian, Mihai Cadiș și Sorana Rotta, aceeași care a candidat, fără succes, și pentru postul de director comercial.
Interviurile sunt programate mâine dimineață la sediul Primăriei.

rezultate dosare
Amintim, pentru postul de șef suprem în firmă, candidații trebuie să aibă studii superioare de lungă durată cu diplomă de licență ori echivalentă și experiență relevantă în activitatea de conducere a unei întreprinderi publice.
Pentru postul de director comercial, dar și pentru cel de director economic, candidații trebuie să aibă cel puțin 8 ani de activitate în domeniul comercial, dintre care 5 ani de experiență managerială.
Societatea comercială, una pe acțiuni, a fost înființată la sfârșitul lunii martie. Are un capital social de 600.000 lei. CREIC, dar și Centrul TEAM (Tehnologie, Evoluție, Antreprenoriat, Microîntreprindere) vor funcționa în cartierul Lomb, pe o suprafață de teren de 180.151 metri pătrați, și vor fi finanțate cu bani europeni, în valoare de 68 și respectiv 49 milioane de lei.

Societatea care va administra cele două centre are o organigramă cu 24 de posturi.

 

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Tags

    Articole similare