Închide

Cine și pe câți bani modernizează străzile din centrul Clujului

Administrație by Actual de Cluj - iun. 04, 2014 0 209

Reabilitarea străzilor din Cluj-Napoca va fi realizată de Viarom Construct SA, care a câștigat licitația la care au participat și firmele care realizează în acest moment astfel de lucrări în oraș, asocierea Diferit – Kiat Construct. Contractul e gras: 17 milioane lei plus TVA.

Primăria Cluj-Napoca a adjudecat licitaţia pentru execuţia lucrărilor de modernizare a căilorde acces spre centrul istoric al orașului. Câștigătoare e Viarom Construct SA, cu o ofertă de 16.953.107,12 lei fără TVA, față de 24.291.200,72 lei fără TVA , cât reprezenta valoarea estimată a contractului.Cu acești bani vor fi modernizate străzile Memorandumului, Calea Moţilor, Avram Iancu şi I.C. Brătianu iar durata contractului e de 14 luni.

strada icbratianu

Alte 4 oferte au fost depuse pentru această licitație: Antrepriza de Reparații și Lucrări ARL Cluj SA, asocierea Diferit SRL – Kiat Group Construct, SCC Napoca – Imob Lux Construct și Construct Perom SRL. Oferta depusă de SCC Napoca- Imob Lux Construct a fost respinsă din cauză  că garanţia de participare a fost emisă pentru SCC Napoca SA, fără a reflecta faptul că ofertant este asocierea SCC Napoca SA cu ImobLux Construct.

Ofertele firmelor ARL Cluj SA şi Construct Perom SRL au fost respinse, de asemenea, din cauza nerespectării cerinţelor caietelor de sarcini, arată Primăria Cluj-Napoca. Astfel, doar două oferte au rămas în competiție: Diferit SRL – Kiat Group Construct cu o ofertă de 19,7 milioane de lei fără TVA şi a firmei Viarom Construct SA, care a și câștigat concursul.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare