Închide

Cinci sute de mii de lei pentru tinerii care au idei de schimbare a Clujului. Federația Share a lansat un tutorial pentru call-ul de proiecte

ActualitateTop News by Luminiţa Silea - ian. 10, 2015 0 522

Bugetare participativă pentru tinerii din Cluj. Adica 250 de posibile proiecte pentru schimbarea orașului vor fi finanțate anul acesta. Bugetul este de 500.000 de lei. Federația Share, cea care se ocupă de anul Capitalei Europene a Tineretului a lansat un video adresat tinerilor care au idei pentru a schimba orașul.

Proiectul se intitulează Com’On și își propune să făcă voia cetățeanului care are idei asupra a ceea ce lipsește Clujului sau cum se pot face mai bine lucruile. „Căutăm proiecte care contribuie la participarea activă a cetățenilor, se deruleazăîn spații publice și comunitare și asigură acces public pentru toti. Ai o idee, hai cu ea, adică Com’On. Cum se face, Intră pe cc.yourcluj.ro și completezi un formular”, arată Video-ul Share privind proiectul de bugetare participativă.

În program sunt acceptate echipe compuse din minim trei persoane cu vîrstele cuprinse între 14-35 de ani. O echipă poate înscrie până la cinci proiecte.  

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.