Închide

Ciceo a rămas singur la conducerea Aeroportului, fără Consiliu de Administrație

ActualitateAdministrațieTop News by Cosmina Fernoaga - iun. 12, 2019 0 552

Directorul David Ciceo a rămas, din acest moment, singur la conducerea Aeroportului Cluj, dat fiind faptul că Hotărârea prin care au fost numiți cei trei noi mebri în Consiliul de Administrație a fost suspendată de Curtea de Apel.  Reamintim că noul Consiliu de Adminsitrație numit de către Consiliul Județean (proprietarul Aeroportului) își preluase atribuțiile, aprobând inclusiv bugetul Aeroportului pentru anul 2019. Dacă Hotărârea de numire a noilor membri din CA e suspendată, cel mai probabil și actele pe care și le-a asumat sunt de asemenea suspendate.

Reprezentanții Consiliului Județean s-au limitat să spună că așteaptă motivarea Curții de Apel și că vor face, categoric, recurs la ambele decizii pronunțate de instanța de judecată, atât cea privind suspendarea Hotărârii Consiliului Județean Cluj de numire a celor trei membri în CA, cât și cea de anulare a Hotărârii. În prezent, CA-ul nu poate funcționa doar cu 2 membri.

„ Cei doi membri rămași în CA-ul Aeroportului nu pot să funcționeze legal, deci domnul Ciceo a rămas să conducă singur Aeroportul. Astăzi, Curtea de Apel Cluj a dispus suspendarea membrilor Consiliului de administrație al aeroportului” – a transmis Consiliul Județean printr-un comunicat de presă. În informare se mai arată că Ciceo a formulat nenumărate plângeri și acțiuni în instanță, „ca urmare a faptului că nenumăratele probleme financiare și de ordin penal cu care se confruntă, urmau să fie devoalate de un Consiliu de Administrație corect, loial legii și nu intereselor sale personale. Mai mult, situația generată astăzi, prin suspendarea Consiliului de Administrație, pune aeroportul tocmai în situația de a nu mai putea obține finanțări, inclusiv fonduri europene”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.