Închide

Chitaristul Al Di Meola mulțumește medicilor din România pentru că l-au pus pe picioare după ce i s-a făcut rău în timpul concertului din București/”Plănuiesc să mă întorc în 2024 şi deja abia aştept să facem din nou muzică împreună”

ActualitateCultură by Actual de Cluj - sept. 30, 2023 0 205

Chitaristul Al Di Meola, care a ajuns la Spitalul ”Bagdasar – Arseni” din cauza unor probleme cardiace la concertul de la Arenele Romane, a publicat un mesaj în care le-a mulțumit medicilor și asistentelor de la Spitalul Bagdasar-Arseni pentru că ”l-au pus pe picioare” după problemele cardiace din timpul concertului de la Arenele Romane, arată g4media.ro.

Chitaristul a mai transmis și după incidentul medical că primește ”cele mai bune îngrijiri posibile” în spital, iar Stephanie, soţia lui Al Di Meola, a transmis mulțumiri pentru ”dragostea şi sprijinul acordat” în spital.”După cum s-a dovedit, astăzi este Ziua Mondială a Inimii (29 septembrie) și vreau să le mulțumesc în mod special Medicilor și Asistentelor de la Spitalul Bagdasar Arseni din București/România pentru că m-au pus pe picioare! Voi fi mereu recunoscător”, a transmis Di Meola.

Di Meola a fost internat după ce i s-a făcut rău în timpul concertului de la Arenele Romane. Potrivit relatărilor de pe reţelele sociale, artistului i s-a făcut rău pe scenă spre finalul concertului susţinut miercuri seară. În timpul concertului ar fi făcut infarct și a fost dus de urgență la Spitalul Bagdasar Arseni, în jurul orei 12 noaptea, potrivit unor surse medicale. Medicii i-au pus patru stenturi.

„Am vrut să-mi exprim în câteva clipe recunoştinţa mea cea mai profundă pentru incredibila avalanşă de mesaje de afecţiune şi susţinere pe care le-am primit în ultimele 24 de ore. Din nefericire, mă confrunt cu o situaţie medicală care necesită o perioadă de pauză de la concerte şi turnee. Vreau să vă asigur că primesc cele mai bune îngrijiri posibile şi că sunt pe deplin determinat să mă recuperez complet. Muzica a fost întotdeauna o sursă de vindecare şi de putere pentru mine şi abia aştept să mă întorc pe scenă, să împărtăşesc muzica mea cu voi toţi. Energia şi conexiunea pe care le simt atunci când cânt sunt cu adevărat speciale şi am simţit întotdeauna că pot spune lucruri de-a lungul anilor prin muzica mea mai mult decât pot exprima cuvintele. Plănuiesc să mă întorc în 2024 şi deja abia aştept să facem din nou muzică împreună. Sprijinul vostru constant înseamnă foarte mult pentru mine şi este o forţă determinantă în parcursul meu spre recuperare. Vă rog să rămâneţi cu noi pentru actualizări şi promit să vă ţin la curent cu progresele mele. Între timp, păstraţi muzica vie şi ne vedem cu toţii în curând. Cu mulţumiri şi aprecieri din inimă, Al Di Meola”, a scris artistul, joi, în social media.

sursă foto: Al di Meola/Facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare