Închide

Chilipir: Fiscul din Cluj a scos la licitație „Vila Iți” din Turda de 17 ori în 6 ani până să o vândă, cumpărătorul o ia la 10% din preț

EconomieTop News by Actual de Cluj - feb. 09, 2019 0 1266

Fiscul din Cluj a încercat să „mărite” celebra Vilă Iți din Turda de nu mai puțin de 17 ori până când în final să-i găsească un cumpărător, conform unei informări a Administrației Județene a Finanțelor Publice Cluj remisă la solicitarea actualdecluj.ro.  În final cumpărătorul a făcut o adevărată afacere: a cumpărat-o la 10% din preț.

Vila a fost vândută în sfârșit în 30 ianuarie către omul de afaceri Dan Valerian Turcu din Câmpia Turzii, pentru 150.000 de lei – o fracție din prețul de pornire a licitației, de 1,178 milioane de lei.  Vila a fost scoasă la vânzare prima dată de Fisc în 2012, iar de atunci și până acum a fost evaluată de patru ori și scoasă la licitație de nu mai puțin de 17 ori.

Vila „Iţi” din Turda e faimoasă în rândul turdenilor și a celor care tranzitează zona prin arhitectura sa ieșită din comun. Are o suprafață construită de aproape 380 de metri pătrați pe cele trei nivele ale sale și are un teren aferent construcției de 385 metri pătrați.

Citește și:

Celebra Vilă țigănească Iți din Turda, vândută în sfârșit de Fisc, după ani de zile

 

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare