Închide

CFR, victorie mare cu FCSB. Campioana își revine sub comanda lui Edi Iordănescu

SportTop News by Actual de Cluj - dec. 14, 2020 0 113

CFR Cluj își revine sub comanda lui Edi Iordănescu. După un meci bun reușit cu Young Boys, în deplasare în Europa League, dar stricat de arbitri, trupa clujeană a s-a impus în derby-ul cu FCSB.

Candidate la titlu, cele două formații au jucat agresiv, nespectaculos, iar punctele au fost bifate de clujeni. Deac, din lovitură de la 11 metri și Valentin Costache în partea secundă au marcat pentru campioană, care se apropie la 3 puncte de FCSB.

Bucureștenii au acuzat neacordarea unui penalty în minutul 2 al partidei, când centrarea lui Moruțan l-a lovit în mână pe Mario Camora. Fără faze spectaculoase, partida a consemnat nu mai puțin de 12 cartonașe galbene, 8 doar până la pauză.

„Sunt genul de antrenor căruia îi place un fotbal pozitiv, vreau ca echipa mea să aibă inițiativa, posesie controlată. Din păcate, au fost foarte multe momente în care nu ne-am putut face jocul. Suntem obosiți, suntem consumați. Nu am avut aceeași energie pe care au avut-o cei de la FCSB. Este meritul echipei pentru că am muncit și am știut să și suferim în anumite momente.  În repriza a doua am schimbat strategia, am vrut să închidem spațiile, să blocăm culoarele. E o victorie mare, chiar nu m-a interesat latura estetică”, a declarat Edi Iordănescu la finalul partidei.

CFR CLUJ: Bălgrădean – Susic, Burcă, Vinicius, Camora – Deac, Soares, Djokovic – Joca, Rondon, Costache
Rezerve: Sandomierski, Manea, Latovlevici, Hoban, Itu, Pereira, Chipciu, Păun, Vojtus
ANTRENOR: Edward Iordănescu

FCSB: Vlad – Crețu, Miron, I. Cristea, Briceag – Vînă, Ov. Popescu, D. Olaru – Moruțan, Man, Oct. Popescu
Rezerve: Straton, Simion, Fl. Coman, Buziuc, Dumitru, Perianu, Oaidă, Pantea, Cană
ANTRENOR: Toni Petrea

foto: cfr/facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu