Închide

CFR, victorie la limită cu Sepsi!

Sport by Actual de Cluj - ian. 18, 2021 0 46

CFR Cluj a învins-o pe Sepsi, scor 1-0, în runda cu numărul 17 din Liga 1. La o temperatură extremă, de -10 grade, CFR-ul a marcat abia în ultima parte a meciului.

Croatul Debeljuh a înscris în minutul 72, din pasa lui Costache, deschizând scorul, din câțiva metri. Sepsi a avut câteva ocazii, dar degeaba. Bajrovici (87), Aganovici (88) și Vașvari (90) au încercat să aducă egalarea, dar scorul a rămas neschimbat.

Arbitrul arădean Ovidiu Hațegan a greșit pe finalul confruntării de la Sf. Gheorghe. În minutul 90+2 al partidei, Luis Aurelio a șutat spre poarta lui Niczuly, dar grecul Deligiannidis a respins în corner! „Centralul” a dat corner pentru clujeni, dar reluările televiziunilor au arătat că se impunea acordarea unei lovituri de la 11 metri pentru clujeni. Fundașul lui Sepsi a respins cu brațul drept din fața porții!

„Ne aşteptam la un meci foarte dificil, ştiam că au o echipă agresivă, care nu te lasă să joci, nu ne-am creat foarte multe ocazii în prima repriză, ne-au presat. Prima repriză a fost total a lor, au fost primii la minge. A fost o repriză slabă din partea noastră. E bine că ne-am trezit şi am început să jucăm mai mult în jumătatea lor şi e bine că am luat cele 3 puncte”, a spus veteranul Ciprian Deac la finalul meciului.

SEPSI: Niczuly – Deligiannidis, Bouhenna, B. Mitrea, Fl. Ștefan – Gal-Andrezly, Vașvari, Tortella, Ștefănescu – L. Fulop, G. Dragomir
Rezerve: J. Fernandez, Tincu, Bajrovic, Nouvier, Csiszer, L. Kovacs, N. Tamas, Aganovic, Achahbar
Antrenor: Leo Grozavu

CFR CLUJ: Bălgrădean – C. Manea, D. Ciobotariu, A. Burcă, Camora – C. Deac, Hoban, Djokovic – V. Costache, Debeljuh, Pereira
REZERVE: Sandomierski, Soares, Chipciu, Vojtus, Itu, Carnat, Luis Aurelio, Ben Youssef, Susic
ANTRENOR: Edward Iordănescu

foto: gsp.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare