Închide

CFR, victorie clară în primul meci al anului

Sport by Actual de Cluj - ian. 15, 2021 0 43

CFR Cluj a învins-o pe Academica Clinceni cu 3-1 după un joc pe care l-a controlat fără prea mari probleme.

Valentin Costache a deschis scorul după un sfert de oră cu o execuție plasată.  Ciprian Deac a făcut 2-0 pentru campioană cu o execuție superbă de la 20 de metri, în debutul părțiis ecunde. CFR-ul a avut apoi două penanty-uri neacordate. Oaspeții au punctat prin Candarov, dar Gabriel Debeljuh a consfințit victoria clujenilor în prelungiri.

„Echipa încă nu arată cum îmi doresc. Mai avem de muncă. Am jucat împotriva unui adversar extrem de competitiv. Uitați-vă când a primit ultima oară 3 goluri. Am mai greșit în prima repriză. Una peste alta, am avut un tonus ofensiv indicat. Sunt și lucruri pozitive pentru care sunt fericit. Victoria este meritată.  A apărut pe final o relaxare nejustificată. Ne-am deconectat, am fost superficiali. Am fost într-o situație în care am trăit periculos. Lucrul ăsta m-a supărat, m-a deranjat și că am primit gol după 5 etape. Le-am transmis jucătorilor.

Importante rămân rezultatele. Trebuie să rămânem echilibrați. Peste 3 zile avem un joc extraordinar de greu, la Sf. Gheorghe, cu Sepsi. Muncim pentru titlu, ne obligă trecutul, dar trebuie să o luăm pas cu pas. Ca o primă concluzie, am reușit să recuperăm puncte. Aveam 4 puncte sub Craiova, acum suntem peste ea. Am recuperat și față de FCSB. Astea sunt lucrurile bune”, a declarat antrenorul Eduard Iordănescu la finalul partidei.

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Ciobotariu, Burcă, Camora – Deac, Djokovic, Păun – Pereira, Vojtus, V. Costache
Rezerve: Sandomierski – Manea, Ben Youssef, Hoban, Soares, Itu, Chipciu, Carnat, Debeljuh
Antrenor: Edi Iordănescu

Clinceni: Vâlceanu – Pashov, Jutric, Nichita, Dobrescu – Cascini, Cebotaru – Cordea, M. Dumitru, Cr. Tănase – Morar
Rezerve: Ureche – Achim, Gardoș, Chandarov, Boiciuc, Ventura, Pîrvulescu, Chunchucov, Andronic
Antrenor: Ilie Poenaru

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj
Arbitru: Andrei Chivulete / A1: Vasile Marinescu, A2: Andrei Constantinescu

foto: cfr/facebook

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare