Închide

CFR, victorie clară în singurul meci dificil din pregătire. Clujenii s-au impus în fața vicecampioanei Poloniei

Sport by Catalin Suciu - iul. 05, 2018 0 169

CFR a învins Jagiellonia, vicecampioana Poloniei, cu 3-0, prin golurile înscrise de Ţucudean, Costache şi Păun, ultimul din penalty.

Edward Iordănescu a început în formula: Arlauskis – Peteleu, A. Mureşan, Vinicius, Camora – Hoban, Djokovic, Culio – Costache, Ţucudean, Deac. În partea secundă au intrat şi rezervele: Vîtcă – A. Rus, I. Rus, I. Radu, M. Males, Bordeianu, Ioniţă, Petrila, Păun, Mailat.

Jagiellonia a pierdut şi amicalul jucat cu Viitorul, scor 2-1 pentru echipa lui Gică Hagi. Până la Supercupa României, din 14 iulie, CFR va mai disputa două partide amicale în Polonia, cu Warta Poznan (Liga 3, Polonia) şi cu Sport Podbrezova (Liga 1, Slovacia).

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu