Închide

10 goluri pentru „U” Cluj în primul amical al verii. Ce echipă a folosit Adrian Falub

Sport by Catalin Suciu - iul. 05, 2018 0 265

Primul meci de verificare al verii, disputat miercuri, pe Cluj Arena, a echivalat cu o victorie categorică în fața lui FC Avrig, echipă din liga a III-a.

Omul primei reprize a fost nou-sositul Coman, autor al unui “hattrick”, în timp ce Hațiegan a înscris și el până la pauză, pentru 4-0, scrie fcuniversitateacluj.ro.

În partea secundă antrenorul Adrian Falub a rulat întregul lot avut la dispoziție, iar “U” a marcat de alte șase ori. Mai întâi a venit “dubla” celuilalt jucător sosit la Cluj în această vară, Kosnic, apoi Ene a reușit și el o “triplă”, dar execuția zilei i-a aparținut lui Micaș, cel care a plasat mingea direct în vinclu, cu un șut-centrare din banda stângă. FC Universitatea a obținut un penalty la ultima fază a partidei, însă portarul Avrigului a ghicit colțul și a respins din fața lui Hațiegan.

Primul “11” al “Șepcilor roșii” a arătat astfel:

Dur-Bozoancă – Takacs, Abrudan, Kosnic, Taub – Florescu, Greu, Dumitrescu – Ursu, Coman, Hațiegan

Au mai jucat: Dinu, Albuț, Căpușă, Cordoș, Kofi, Micaș, Dobrovoski, Hordouan, Ene

Următorul meci amical îl vom juca sâmbătă, la ora 18:00, în Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu”, împotriva divizionarei secunde Luceafărul Oradea.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.