Închide

CFR, un nou transfer. Campioana a luat unul dintre cei mai buni mijlocași din campionat

Sport by Actual de Cluj - ian. 13, 2022 0 263

CFR Cluj a anunțat transferul mijlocașului ofensiv Roger (25 de ani), în prezent fotbalistul celor de la UTA. Înțelegerea inițială e valabilă din vară, după ce îi va expira contractul cu arădenii, dar liderul Ligii 1 încearcă să îl aducă de acum, contra unei sume de bani, anunță GSP.ro.

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că începând din sezonul următor, Roger Junio Rodrigues Figueira, în prezent jucător al celor de la UTA Arad, va evolua la CFR Cluj sub comanda lui Dan Petrescu”, a anunțat clubul din Gruia.

Roger este al treilea transfer realizat de CFR Cluj în această iarnă, după atacanții Sergiu Buș și Marko Dugandzic.

Roger a ajuns în România în urmă cu un an, în ianuarie 2021, când UTA l-a adus de la Riga, din Letonia. Brazilianul a adunat 46 de meciuri, 5 goluri și 7 pase decisive în tricoul „textiliștilor”.

 

Înainte de a ajunge la UTA, Roger a trecut pe la echipe precum Vila Nova, Botafogo, Goiania și Atletico Clube Goianiense (toate în Brazilia), FK Kukesi și KS Kastrioti în Albania plus Riga, în Letonia.

Cota de piață a brazilianului este de 550.000 euro, potrivit Transfermarkt, el fiind al treilea cel mai valoros fotbalist al celor de la UTA după portarul Florin Iacob (800.000 euro) și atacantul David Miculescu (700.000).

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare