Închide

CFR, umilită acasă de Pandurii, 0-4. Trică vrea să se legitimeze: „Intru în teren la meciul cu U Cluj”

Sport by Catalin Suciu - mart. 01, 2015 2 964

CFR Cluj a pierdut fără drept de apel duelul cu Pandurii Târgu Jiu, scor 0-4, și miercuri va juca cu Universitatea Cluj în manșa tur a semifinalelor Cupei României.

Echipa din Gruia n-a contat deloc cu Pandurii, a luat gol în debut de la Mihai Roman (min 1) , Amadio și-a dat autogol (45), iar după pauză  Eric și Shalaj au punctat și ei într-un meci umilitor pentru gazde. Mai mult decât atât, CFR-ul a rămas și fără Mario Camora, ieșit accidentat de pe teren. „E suspect de ruptură, am mai pierdut un fotbalist”, a precizat antrenorul Eugen Trică.

În disperare de cauză, tehnicianul susține că în ultimă instanță ar putea să revină pe gazon. Trică susține că a încercat să se legitimeze săptămâna trecută, dar federația i-a resping cerearea. Panin a fost și el propus pentru legitimare. „Cu atitudinea asta pe care am arătat-o nu putem face nimic. Eu am încercat să mă legitimez. Eu și Pană (Panin-n.r.). Nu e o glumă, dar federația a intrezis, nu putem face transferuri. Dacă mă lasă să mă legitimez, le arăt eu tuturor ce înseamnă atitudinea la meciul cu Universitatea Cluj. Intru în teren la 39 de ani și le arăt cum să joace. Dacă nici la meciul ăsta nu vom avea atitudine, atunci trebuie să ne lăsăm toți de fotbal”,a  răbufnit antrenorul CFR-ului.

CFR Cluj și Universitatea se vor întâlni miercuri în Gruia, în manșa tur a semifinalelor Cupei României. Partida se va juca de la 21:30, iar returul va avea loc pe 1 aprilie, pe Cluj Arena.

S-au pus în vânzare bilete pentru derby-ul CFR – “U” Cluj. 50 de lei e cel mai ieftin

2 comentarii

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.