Închide

CFR, pe primul loc. Victorie în prelungiri cu Sepsi

SportTop News by Catalin Suciu - oct. 29, 2018 0 202

Echipa clujeană s-a instalat pe prima poziție în clasament, după un joc dificil la Sfântu Gheorghe, cu una dintre surprizele sezonului.

Omrani a deschis scorul în prima repriză după un corner, dar Sepsi a revenit în meci. Tandia e cel mai bun om de atac al formației din Sfântu Gheorghe și a creat în permanență pericol la poarta clujenilor. Arlauskis s-a opus salvator execuțiilor sale, iar Țucudean putea aduce liniștea încă din prima repriză, dar a ratat singur cu portarul (24).

Partea a doua s-a complicat pentru clujeni, care au rămas în inferioritate numerică după eliminarea croatului Males (56). Arlauskis a greșit  apoi, iar Sepsi a egalat prin Florin Ștefan (80). Meciul părea că se îndreaptă către o remiză, însă Vașvari l-a faultat pe Andrei Mureșan în propriul careu. Ciprian Deac a marcat în ultimul minut de joc, iar CFR Cluj a urcat pe prima treaptă, cu 26 de puncte, cu 2 în plus față de FCSB.

Echipele de start:

Sepsi: Niczuly – Gabriel, Viera, Jovanovici, Sato – Karnitski, Velev – Mensah, Vașvari, Drăghici – Tandia
Rezerve: Fejer, Ad. Rus, Ursu, Prosser, Hamed, Simonovski, Fl. Ștefan

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Mureșan, Vinicius, Camora – Bordeianu, Males, Djokovici – Omrani, Țucudean, Deac
Rezerve: Jesus, Păun, Lang, Baptista, Tambe, Petrilă, A. Radu

Arbitru: Andrei Chivulete, Asistenți: Valentin Avram şi Ciprian Danşa

foto: Cfr Cluj/facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.