Închide

CFR, pas greșit acasă cu Chindia. Dan Petrescu îl pune la punct pe Omrani: „A venit timpul să își găsească altceva”

Sport by Actual de Cluj - sept. 28, 2020 0 218

Cu titularii menajați pentru partida de joi, cu finlandezii de la KuPS, din play-off-ul Europa League, CFR Cluj s-a chinuit duminică pe teren propriu cu Chindia Târgoviște.

Campioana a jucat slab, n-a avut cursivitate, creativitate și avut și noroc la câteva ocazii ale Chindiei, pe contraatac. Nici schimbările nu l-au ajutat pe Dan Petrescu să câștige. Meciul s-a încheiat fără goluri, 0-0, iar Petrescu a lăsat să se înțeleagă că vedeta Omrani a ieșit definitiv din calcule pentru prima echipă și ar putea chiar să plece de la CFR.

„Rezultatul nu mă deranjează, dar m-a deranjat felul cum s-a jucat prima repriză. Mă așteptam să văd altceva de la jucătorii noi, dar în fotbal nu știi niciodată cum e bine, să schimbi, să lași aceeași echipă. M-am gândit că e foarte greu pentru jucători să vii de pe sintetic, să joci aici și apoi iar joi.  Mai avem nevoie de jucători buni ca să schimbe ceva la CFR, dar din păcate mai e o săptămână și nu știu dacă vor fi aduși. Cei de la Chindia au jucat bine, au avut cele mai mari ocazii pe contraatac, dacă băteam noi nu știu dacă era meritat. Păun a adus un plus, Omrani nu, din păcate. Dar nu a făcut asta tot anul. A venit timpul să își găsească altceva, aici nu își mai găsește ritmul. Nu mi-a plăcut deloc cum a intrat astăzi, în schimb Păun a intrat bine, a fost foarte bun!”, a spus Petrescu la Look Sport.

După 5 etape de campionat,  CFR Cluj ocupă locul al doilea, cu 11 puncte. Prima e Universitatea Craiova, cu 15 puncte, oltenii câștigându-și toate partidele de la începutul campionatului.

CFR Cluj – Chindia 0-0

CFR Cluj (4-3-3): Sandomierski – Manea, Ciobotariu, Burcă, Cestor – Itu, Hoban, Pereira – Chipciu, Debeljuh, Costache
REZERVE: Hindrich, Susic, Sylla, Aurelio, Djokovic, Păun, Petrila, Vojtus, Omrani
ANTRENOR: Dan Petrescu

Chindia Târgoviște (4-4-2): Aioani – Căpușă, Pițian, Iacob, Dinu – Neguț, Dulca, Rață, Yameogo – Florea, Popa
REZERVE: Moldovan, Martac, Fomba, Ioniță, Dumitrașcu, Atanase, Neicuțescu, Șerban, Berisha
ANTRENOR: Emil Săndoi

foto: CFR Cluj/facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare