Închide

CFR își pierde al doilea titular incontestabil. Djokovic s-ar fi înțeles cu o formație din Turcia

SportTop News by Catalin Suciu - ian. 02, 2020 0 1087

După despărțirea de Juan Emmanuel Culio, CFR Cluj va începe anul fără un alt om de bază, croatul Damjan Djokovic.

Mijlocașul central e dorit insistent de Marius Șumudică, la Gaziantep, iar presa din Turcia susține că fotbalistul CFR-ului s-a înțeles deja cu noua sa echipă. Potrivit jurnaliștilor turci, CFR și Gaziantep au ajuns și ele la un acord de transfer, iar mijlocașul va părăsi România.

Djokovic (29 de ani) a fost transferat, liber de contract, de CFR Cluj, în toamna lui 2017, de la Rijeka. În acest sezon, croatul a marcat un singur gol și a oferit trei pase decisive în 21 de partide bifate pentru CFR Cluj. Djokovic a mai evoluat pentru campioana României în sezonul 2013-2014.

Ar fi al doilea titular care pleacă de la formația lui Dan Petrescu, după argentinianul Culio, care a plecat în țara natală pentru a fi alături de familie. Reamintim, CFR Cluj are și interdicție la transferuri în această iarnă, sancțiune dictată de comisiile FRF, astfel că cele două plecări lasă un gol imens la echipa campioană.

CFR Cluj va juca în 16-imile de finală ale Ligii Europa cu FC Sevilla.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.