Închide

CFR, final de cantonament. E pregătită echipa lui Miriuță să învingă Steaua? Cum arată echipa tip pentru 2017

Sport by Catalin Suciu - ian. 28, 2017 0 548

CFR Cluj a încheiat perfect stagiul de pregătire din Cipru, bifând cinci victorii în cinci partide jucate.

„Feroviarii” s-au impus, pe rând, în fața formațiilor UFA (2-0, prima ligă din Rusia), Mezokovesd -Zsori (4-1, prima ligă din Ungaria), Apollon Limassol (2-1, prima ligă din Cipru), Arka Gdynia (2-1, prima ligă din Polonia) și Korona Kielce (1-0, prima ligă din Polonia).

Clujenii au bifat, astfel, victorii pe linie, iar echipa îi dă încredere lui Miriuță în perspectiva primei etape din 2017. CFR-ul o va întâlni pe Steaua pe 5 februarie. „Sunt foarte optimist, cred în acești băieți, suntem o echipă, o familie, suntem uniți, iar asta contează foarte mult. Am lucrat foarte bine în cantonament, jocul e în creștere, sunt foarte mulțumit de ceea ce am văzut în aceste partide de verificare. Avem cinci finale de jucat și sper să fim în play-off, merităm să fim acolo. După aceea se poate întâmpla orice”, a eplicat antrenorul CFR-ului.

CFR-ul i-a transferat în această iarnă pe Ciprian Deac și Claudiu Bumba, foști internaționali români. Dintre ei, Deac va fi, cu siguranță, titular. Iar postul pe care va juca va fi cel de mijlocaș central, cel puțin în meciul cu Steaua, având în vedere că Laurențiu Rus e suspendat pentru acest joc. „Îl văd în centru, joacă foarte bine, e mai bun ca niciodată. În principiu, acolo va juca Cipri”, a mai spus Miriuță.

Miriuță a exersat cu precădere sistemul de joc 4-4-1-1 care se poate schimba ușor în 4-2-3-1 sau 4-3-3, în funcție de modul în care decurge un meci.

Echipa standard a CFR-ului pentru 2017:

Mincă – Tiago Lopes, Larie, Horj, Camora – Sorsa, Gomelt, Deac, Nouvier – Juan Carlos – Bud

Așa ar putea arăta primul „11” în meciul cu Steaua. În centru, la mijloc, ar putea intra și Felipe Nascimento lângă Deac, dar e de așteptat ca la partida cu Steaua să evolueze Gomelt, întrucât acesta face faza defensivă.

EXCLUSIV Probleme cu transferul lui Bumba la CFR. Dacă e legitimat, clubul riscă o amendă uriașă!

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.