Închide

CFR, eliminată din Cupă după penalty-uri. Petrescu, atac dur împotriva arbitrilor: „Am avut două goluri, penalty, roșu, tot ce vreți!”

Sport by Catalin Suciu - oct. 27, 2017 0 337

CFR a fost eliminată încă din 16-imile Cupei României, după ce a pierdut la penalty-uri, la Botoșani. Nistor, Păun și Ciprian Deac au ratat de la punctul cu var, însă antrenorul clujenilor a lansat un atac dur la adresa brigăzii de arbitri.

”Când joci la Botoșani, orice e posibil. Și când joci 14 contra 11, e greu. Aveți faze clare. Vă puteți uita la ele. Echipei nu am ce să-i reproșez. A jucat bine, am dominat meciul. Am avut două goluri, am avut penalty, roșu, tot ce vreți. Am scăpat singur cu portarul, tușierul ne-a oprit. Dacă ne opresc arbitrii, noi ce să facem?

Suntem cea mai dezavantajată echipă. La Viitorul am avut penalty clar, la Botoșani, în campionat am avut clar, azi, la fel. Toată lumea țipă împotriva noastră. Dacă cei de la CFR nu vorbesc, vorbesc eu. Arbitrii au câștigat meciul împreună cu adversarii. Dacă noi suntem hoți, cei de la Botoșani ce mai sunt? Am jucat trei meciuri cu ei și ne-au făcut pilaf în trei meciuri. M-am săturat. Poate hoții sunt în altă parte. Suntem arbitrați foarte rău”, a spus Petrescu, la flash-interviul de după joc.

În timpul regulamentar, Omrani a marcat în minutul 42, iar gazdele au egalat prin Jonathan (69).

Echipele de start:

Botoşani: Pap – Dumitraş, Miron, Plămadă, Serediuc – M.Roman, Rodriguez, Bordeianu, Oaidă – Târnovan, Kuku

CFR Cluj: Duka – Peteleu, Luchin, A. Mureşan, A. Vlad – L. Rus, Culio – Deac, Coman, Moutinho – Omrani

foto: gsp.ro

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare