Închide

CFR, doar remiză cu Astra după un meci pe care l-a dominat

SportTop News by Catalin Suciu - sept. 20, 2015 0 358

CFR Cluj și Astra au terminat la egalitate meciul disputat sâmbătă seara, scor 1-1. Jakolis a deschis scorul pentru clujeni, iar oaspeții au marcat prin Denis Alibec în partea secundă.

Formația din Gruia e neînvinsă acasă și nu pierduse niciun punct pe teren propriu în acest sezon până la ora partidei. Forma bună pe care o traversează echipa lui Dican s-a văzut de la bun început. Belek a scăpat în flancul drept, i-a pasat perfect lui Jakolis, iar croatul l-a învins pe Silviu Lung (5). Cristian Lopez putea înscrie golul campionatului, dar execuția din foarfecă s-a dus peste  poartă (27). Șumudică și-a băgat apoi în ședință jucătorii, iar meciul s-a echilibrat în debutul părții secude.

Alibec a marcat cu un șut deviat de Petrucci (51), iar Florea a irosit apoi o ocazie mare după centrarea lui Stan. „Feroviarii” au răspuns imediat, Nouvier a pătruns în stânga , a centrat în careu, însă Lung a făcut minuni în poartă și a stopat mingea expediată cu capul de spaniolul Lopez (71).

Astra rămâne lideră în Liga 1 , iar CFR-ul își păstrează invincibilitatea terenului propriu.

 

CFR Cluj:   Marc – Tiago Lopes, Larie,  Goian, Camora – Gomelt, Petrucci – Jakolis (Vitor Bruno 76), Cristian Lopez, Păun (Nouvier 61) – Beleck (Voiculeţ 70)
Antrenor: Francisc Dican

Astra:  Lung Jr – Queiros, Găman, Oros, Al. Stan – Lovin, Dandea – Enache (Al. Ioniţă 88), Boldrin, D. Florea (Gouriye 76) – Alibec (I. Roşu 90+3)
Antrenor: Marius Șumudică

foto: prosport.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare