Închide

CFR, doar egal în deplasare cu Gaz Metan Mediaș. Petrescu: „Am avut penalty clar!”

Sport by Catalin Suciu - feb. 09, 2020 0 62

Gaz Metan Mediaș și CFR Cluj au terminat la egalitate partida jucată sâmbătă seara, la Mediaș, scor 0-0.

Gazdele s-au apărat aproape pe toată durata partidei și a beneficiat de inspirația poetarului Pleșca, providențial în fața lui Omrani, cel mai periculos om al CFR-ului. Clujenii au cerut și un penalty în prima parte, dar centralul a dictat fault în atac. S-a terminat 0-0, rezultat care nemulțumește ambele echipe: Gaz Metan riscă să piardă playoff-ul, iar CFR pierde din ecartul de puncte față de urmăritoare.

„Am incercat să marcăm, dar n-am reușit. Am jucat cu două vârfuri, iar ei s-au apărat tot meciul. Au închis jocul. Însă noi am avut un penalty clar ca lumina zilei, care ar fi schimbat soarta meciului, iar acest lucru nu e normal. Dar nouă nu o să nea mai dea nimeni niciodată penalty.Lași o fază să meargă, după aceea nu mai știi ce să faci, te sperii și nu dai penalty. Iar un meci greu ca acesta se putea câștiga cu o fază fixă și implicit cu un penalty”, a spus Petrescu la final.

 

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare