Închide

CFR Cluj remizează cu Astra în zi de Paște, 1-1 în Gruia

Sport by Actual de Cluj - apr. 08, 2018 0 165

CFR Cluj a remizat pe teren propriu cu Astra Giurgiu, 1-1 în a patra etapă a play off-ului Ligii I.
CFR Cluj a deschis scorul în minutul 54 prin Paulo Vinicius, printr-o lovitură cu capul de la opt metri, dar puțin înainte de fluierul final, în minutul 81, Piotr Polczak a egalat.
CFR Cluj revine pe primul loc în clasament, cu doar un punct în fața FCSB; aceasta din urmă însă are programat luni meci împotriva Craiovei și, dacă va câștiga, urcă pe prima poziție.

Tehnicianul „feroviarilor”, Dan Petrescu, s-a arătat nemulțumit după meci de faptul că Astra a avut o singură ocazie de a înscrie, pe care a și fructificat-o, în plus echipa sa a primit gol din fază fixă. „O singură ocazie a avut Astra, la fel ca Poli Iaşi, şi a înscris. Prima repriză a fost foarte slabă, iar Astra bine organizată. Ne-a fost greu. A trebuit să schimb ceva la pauză. Puteam să facem 1-0, puteam să facem 2-0 şi se închidea meciul. E ciudat că luăm goluri la faze fixe mai ales că pregătim foarte bine fazele fixe. Jucătorii sunt foarte dezamăgiţi dar se întâmplă să ai şi meciuri în care adversarul are un şut pe poartă şi înscrie. Sunt supărat că am luat gol la fază fixă”, a spus Petrescu la Digi Sport.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Tags

Articole similare