Închide

CFR Cluj, remiză albă la Craiova, după un meci fără ocazii clare

SportTop News by Catalin Suciu - apr. 01, 2018 0 162

CFR Cluj are mult de tras pentru a lua titlul, dar la Craiova se câștigă foarte greu. Trupa lui Mangia, deși incosntantă, impresionează, iar stilul italianului nu lasă loc de interpretări.

Apărarea cu trei fundași centrali funcționează, iar Craiova desenează frumos de la mijloc în sus, cel mai dificil adversar fiind, însă, terenul de joc. Stadion nou, peste 20.000 de olteni în tribune, spectacol, dar suprafață de joc de liga a doua.

CFR-ul joacă prudent, așa cum o face mai mereu, dar Hoban încearcă să mai dezmorțească atmosfera cu un șut puternic, însă portarul Mitrovici respinge fără probleme.

Gazdele au posesia în partea secundă, dar ocaziile importante întârzie să apară. Petrescu mută ofesniv și-l întroduce în teren pe Ioniță, fotbalistul uitat mereu pe bancă, însă Universitatea are șansa golului, dar Vâtcă îl blochează pe Mitriță. Se termină 0-0, iar FCSB poate profita și  dacă își câștigă meciul cu CSM Iași, de azi (duminică), va egala CFR-ul în clasament.

CFR e prima, cu 35 de puncte, iar FCSB e a doua, cu 32.

Echipele
Craiova: Mitrovic – Tiago Ferreira, Ș. Popa, Kelic, – Martic, Zlatinski, Andre Santos, Bancu – Gustavo, Băluță, Mitriță
Rezerve: I. Popescu, Screciu, Gardoș, Briceag, Dimitrov, A. Filipe, Duka
Antrenor: Devis Mangia

CFR Cluj: Vâtcă – Manea, Vinicius, Boli, Camora- Hoban, Djokovic – Deac, Culio, Păun – Omrani
Rezerve: Duka, Mureșan, L. Rus, Mailat, Costache, A. Ioniță, Țucudean
Antrenor: Dan Petrescu

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.