Închide

CFR Cluj rămâne în insolvență. „Nu înțelegem de ce s-a luat această hotărâre”

SportTop News by Catalin Suciu - mart. 31, 2017 0 1174

CFR Cluj rămâne în insolvență după un nou termen la tribunal. Instanța a respins cererea de ieșire din insolvență și a amânat decizia pentru luna mai. Acest lucru le-a dat planurile peste cap ardelenilor, care se gândeau să se adreseze la TAS pentru a obține dreptul de participare în Europa.

Președintele celor de la CFR, Iuliu Mureșan, nu înțelege decizia instanței și susține că CFR-ul a achitat toți banii de la masa credală. ”Tribunalul ne-a respins cererea de ieșire din insolvență și ne-a dat un nou termen în mai. Nu înțelegem de ce s-a luat această hotărâre, atâta timp cât noi am plătit toți banii de la masa credală”, a spus Mureșan pentru digisport.ro.

„O să cerem să ni se dea un termen mai devreme. În cazul în care nu ni se va aproba, cade varianta de a juca în cupele eruopene încă din sezonul viitor, dar noi sperăm că ni se va aproba, știți cum este, speranța moare ultima”, a adăugat acesta.

Conform regulamentului, pentru ca o echipă să aibă drept de joc în cupele europene, trebuie să iasă din insolvenţă cu cel puţin un an înainte de a depunde cererea pentru obţinerea licenţei aferente. Mai exact, dacă CFR iese din insolvenţă până pe 31 mai 2017, va putea depune cererea de licenţă pentru cupele europene abia la anul, deci, va putea fi eligibilă pentru sezonul european 2018-2019, dar clujenii susțineau că au găsit o portiță pentru a putea juca în Europa încă din acest sezon, dacă reușeau să iasă din insolvență.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare