Închide

CFR Cluj, eliminată din Liga Campionilor

Sport by Actual de Cluj - aug. 10, 2021 7 155

CFR Cluj a fost eliminată din Liga Campionilor în această seară, după ce a fost învinsă de Young Boys, 1-3, în returul din turul 3 preliminar.

CFR a fost cea care a deschis scorul încă din minutul 4, prin Omrani, dar Young Boys au egalat prin Siebatcheu în min. 23, Ngamaleu a majorat diferența două minute mai târziu și Siebatcheu a marcat golul care a consfințit scorul final în min. 42.  Eliminată din play off-ul Champions League, CFR Cluj rămâne să se dueleze pentru un loc în grupele Europa League cu Steaua Roșie Belgrad.

7 comentarii

  1. & Șumudică l-a găsit și pe „acarul Păun”, după meciul cu Young Boys, că doar antrenează la CFR Cluj, ? Probabil că așa l-au aflat și Boc , Victor și Ioan Becali, Mircea Sandu și Gavrilă Balint , care îl mai aminteau în intervențiile lor publice, ?

  2. & Dacă îi mai punem și pe Iuliu Mureșan, Prunea , Hagi, Gheorghe Popescu și chiar și pe Șumudică, printre cei ce făceau trimiteri la ,,acarul Păun”, ,,în alocuțiunile lor publice”, Adrian Constantin Alexandru Păun chiar are oportunități de a deveni un personaj la fel de celebru ca „acarul Păun”, ?

  3. & M.M. Stoica, Dumitru Dragomir, Gheorghe Becali, Horia Ivanovici, Gino Iorgulescu, Ioanițoaia, Dan Petrescu și alții, care ziceau de „acarul Păun” de la fotbal , ?

  4. & Să îi mai amintim alături de ceilalți și pe Mihai Stoichiță, Mircea Rădulescu, Anghel Iordănescu, George Copos, Ioan Niculae, Mircea Lucescu, Gheorghe Ștefan „Pinalti” , Mititelu, Ion Țiriac, Borcea, Porumboiu, Crăciunescu, Nicolae Badea, etc. , ?

Scrie un comentariu

  • Articole similare