Închide

CFR Cluj a transferat al treilea atacant în această iarnă

Sport by Actual de Cluj - ian. 18, 2022 0 177

CFR Cluj a anunțat transferul atacantului Cristian Neguț (26 de ani), de la Chindia Târgoviște.

„Bine ai venit, Cristian Neguț! Suntem bucuroși să vă anunțăm că începând de astăzi Cristian Neguț, fostul jucător al Chindiei Târgoviște, este noul fotbalist al CFR-ului! Îi urăm bun venit la CFR Cluj și cât mai multe realizări în tricoul alb-vișiniu”, este mesajul postat de CFR Cluj pe rețelele de socializare.

La schimb cu Negut la Chindia vor merge împrumut Mihai Butean (25 de ani, fundaș dreapta) și Denis Rusu (20, extremă stânga), jucători pe care Dan Petrescu nu se mai bazează.

Neguț este al treilea atacant adus de Dan Petrescu iarna aceasta după Sergiu Buș și Marko Dungadzic. Antrenorul clujenilor a vorbit despre situația noilor săi atacanți, despre care dezvăluie că nu sunt încă pregătiți de joc.

„Buș a jucat două meciuri, câte 45 de minute, s-a văzut lipsa lui de jocuri. Atitudinea lui e bună, a avut 2-3 ocazii, dar dacă nu ai meciuri în picioare e greu să marchezi. Mai are nevoie de timp. Marko a ajuns foarte târziu, l-am văzut doar la 2-3 antrenamente. E bine fizic, dar nu are meciuri în picioare.

Doar meciurile îi vor ajuta să intre în formă și să marcheze. Îi vom vedea în meciuri, dar va dura până vor ajunge la forma maximă. Sperăm ca Debeljuh să fie în continuare în formă, arată foarte bine acum”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare