Închide

România participă la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing cu cel puțin 19 sportivi

ActualitateSinteză știri naționaleSport by Actual de Cluj - ian. 19, 2022 0 102

Delegația României pentru Jocurile Olimpice de iarnă din China urmează să fie compusă din 19 sportivi, însă  în această săptămână este posibil ca țara noastră să mai primească din partea federaţiilor internaţionale alte patru locuri prin redistribuire, relatează g4media, potrivit declarației şefului delegaţiei tricolore, Florin Mişcă, citat de Agenția de presă Rador.

Numele sportivilor vor fi aprobate ulterior de către Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, pe baza propunerilor făcute de către federaţiile naţionale.

„Noi încercăm să finalizăm această listă pe 20 ianuarie, termenul este ceva mai încolo, dar avem Comitetul Executiv care va avea pe ordinea de zi şi aprobarea delegaţiei nominale. Deci pe 20 ianuarie Comitetul Executiv va aproba lista nominală a participanţilor şi apoi pot apărea alte patru nume, până în 23 ianuarie. Noi sperăm să apară mai repede, pentru că ne încurcă şi cu alte operaţiuni logistice, în primul rând biletele de avion” a declarat Florin Mişcă.

Jocurile Olimpice de la Beijing se vor desfăşura în perioada 4-20 februarie

Citește mai mult pe g4media.ro

Sursa foto: beijing2022.cn

Nici un comentariu

Scrie un comentariu