Închide

CFR, aproape de a rezolva unul dintre cele mai importante transferuri din Liga 1 în ultimii ani. Un superatacant e așteptat la campioana României

Sport by Actual de Cluj - oct. 03, 2021 0 195

CFR Cluj îl dorește pe argentinianul Facundo Fereyra (30 de ani), fotbalist cu o carieră impresionantă.

„ Am înțeles că se fac toate eforturile ca să fie adus, restul… Sper să vină cât mai repede. Rezultatul de la vizita medicală e foarte bun. A fost o problemă mică, dar am înțeles că s-a rezolvat”, a spus Dan Petrescu.

Facundo Ferreyra este un fotbalist cu CV impresionant. Crescut de CA Banfield, în Argentina, el a fost adus în Europa de Mircea Lucescu în 2013, pe vremea când „Il Luce” o pregătea pe Șahtior. Antrenorul român l-a antrenat pe Facundo Ferreyra 4 ani la Șahtior, înainte ca acesta să meargă liber de contract la Benfica.

Facundo Ferreyra a avut o scurtă experiență și în Premier League, la Newcastle United, însă nu a bifat nicio partidă în tricoul „coțofenelor”, unde a fost legitimat între 2014 și 2015. A evoluat doar pentru formația U23 a lui Newcastle, unde a marcat un gol în 8 apariții.

După 3 ani în care a fost legitimat la echipa din Lisabona, în 2019/2020 fiind împrumutat la Espanyol, Facundo a mers în februarie 2021 la Celta Vigo, unde a rezistat doar câteva luni. Din iulie este liber de contract, astfel că CFR Cluj a putut rezolva transferul său chiar și acum, după încheierea perioadei de mercato. La ultima echipă pentru care a evoluat, Celta Vigo, Facundo Ferreyra a adunat 13 meciuri și un singur gol. Cea mai bună perioadă a carierei a avut-o la Șahtior, 115 meciuri și 60 de goluri, mai bine de 0,5 goluri pe meci!

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare