Închide

CFR a remizat cu Craiova, în deplasare. Greșeală mare a portarului Marc

Sport by Catalin Suciu - apr. 09, 2016 0 219

Feroviarii au obținut un punct în deplasare la meciul cu Universitatea Craiova, egalând pe finalul meciului.

Nici n-a început bine partida, iar gazdele au reușit să deschidă scorul prin Zlatinski. Mijlocașul Craiovei a trimis o centrare din banda stângă, iar Marc a gafat incredibil și-a lăsat mingea să intre în poartă (9). Avantajul oltenilor putea fi dublat câteva minute mai târziu, după incursiunea lui Madson finalizată cu un șut puternic trimis, însă, puțin pe lângă poartă (21). Juan Carlos Ruiz a răspuns imediat cu o execuție de la 20 de metri, dar Straton a respins, salvându-și echipa.

CFR-ul a forțat egalarea în partea secundă și a irosit câteva ocazii bune, cea mai mare fiind ratată de Bud. Atacantul a rămas singur în fața lui Stratot, dar a tras peste poartă (76). Craiova a rămas în inferioritate, Bancu fiind eliminat după al doilea cartonaș galben, iar egalarea a venit în minutul 82. Nouvier a centrat în careu, Bud a reluat slab, Straton a respins, dar mingea a ajuns la Păun, iar acest a marcat din apropiere.

CFR Cluj: Marc – Tânc, Larie, Goian, Camora – Gomelt, Petrucci, Ruiz – Jakolis, Bud, Bruno

Antrenor: Antonio Conceicao

Craiova: Straton – Achim, Acka, Popov, Vătăjelu – Zlatinski, Madson, Bancu – Rocha, Măzărache, Ivan

Antrenor: Daniel Mogoșanu

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare