Închide

CFR, spectacol cu FC Voluntari. Trupa lui Miriuță, victorie categorică pe teren propriu

SportTop News by Catalin Suciu - sept. 17, 2016 0 505

CFR Cluj s-a impus cu 5-0, după un meci fără istoric. Cristi  Bud a reușit un hattrick, iar echipa clujeană începe să urce în clasament.

„E foarte greu, dar obiectivul clar este play-off-ul”, spunea, recent, antrenorul Vasile Miriuță. Iar feroviarii au început în forță. A fost seara lui Cristi Bud, atacantul marcând după numai 4 minute din meci. El a majorat tabela în minutul 50 cu o execuție de zile mari, un exterior așezat perfect în vinclu, iar în minutul 58 a dus tabela la 3-0. Hattrick perfect și meciul era deja rezolvat! Dar n-a fost doar atât. Transferat de la Olympique Marseille, Bilal Omrani a punctat pentru 4-0 chiar la debutul său, iar seara a fost completată de reușita lui Gomelt din prelungiri. 5-0 neverosimil și CFR ajunge la 7 puncte în clasament.

CFR-ul n-a pierdut pe teren proproiu  din 1 decembrie 2015, când Pandurii Târgu Jiu a câștigat cu 2-1, după golurile semnate de Ioan Hora și Cristi Săpunaru.

CFR Cluj: Mincă – T. Lopes, Larie, Horj, Peteleu – Gomelt, Nascimento – Rus, Ruiz, Nouvier – Bud
Rerzeve: Marc, Tînc, Ene, Pintea, Sorsa, Chiriță, Omrani

Antrenor: Vasile Miriuță

FC Voluntari: Bornescu – Filipov, I. Balaur, Maftei, Acsinte – Novac, Tăbăcariu – Popadiuc, L.Marinescu, Ivanovici – Cernat
Rezerve: Balauru, Coman, Hrvoje, Lungu, Căpățână, Cazan, Bălan

Antrenor: Florin Marin

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.