Închide

Ultimul loc pentru CFR! Comisia de recurs i-a respins apelul, „feroviarii” sunt codașii Ligii 1

SportTop News by Catalin Suciu - feb. 19, 2015 0 773

UPDATE Comisia de Recurs a respins ca „nefondat” apelul făcut de CFR Cluj ca urmare a depunctării clubului cu 24 de puncte, informează sursele actualdecluj.ro.

Forul de la București n-a ținut cont de intrarea clubului în insolvență și a menținut depunctarea. De asemenea, CFR-ul nu poate face nici transferuri. În condițiile date formația din Gruia a ajuns practic o candidată serioasă la retrogradare, având în acest moment doar 10 puncte în clasament.

 

 

CFR Cluj a fost depunctată  cu 24 de puncte după ce nu a pus în aplicare mai multe decizii definitive și executorii în cazul unor litigii pierdute cu foști jucători.

Comisia de Disciplină a suspendat toate litigiile “feroviarilor” după ce Tribunalul Comercial din Cluj a admis cererea clubului de intrare în insolvență. Astfel, nu mai puțin de 11 fotbaliști care și-au cerut drepturile salariale și au câștigat în instanțele sportive vor trebui să aștepte înscrierea la masa credală, urmând să-și recupereze banii în următorii ani, în funcție de cum va arăta planul propus de administratorul judiciar. Cei 11 jucători sunt Damjan Djokovici, Daniel Stana, Liviu Ganea, Rui Pedro, Laslo Sepsi, Javier Velayos, Felice Piccolo, Mihai Mincă, Vasile Maftei (dosarele 185 şi 189), Claudiu Voiculeţ şi Ioan Hora.

Clubul a fost depunctat, dar a făcut recurs, iar Comisia federativă va da astăzi un verdict. Dacă se va menține depunctarea, CFR Cluj va fi ultima în Liga 1, sub Rapid București.

 

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare