Închide

Cer Ministerului de Interne să rezolve criza de la Serviciul de Pașapoarte, luat cu asalt de români

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - mart. 09, 2022 0 197

PSD a solicitat, miercuri, 9 martie, Ministerului de Interne să suplimenteze resursele „pentru a răspunde adecvat” cererii de eliberare de paşapoarte care a crescut peste tot în România. Social democrații au mai cerut autorităților să comunice mai activ în această perioadă pentru a asigura populația că nu există nicio intenție de restricționare a eliberării pașapoatelor în România și că toate cererile vor fi onorate.

„PSD urmăreşte cu îngrijorare creşterea semnificativă a solicitărilor cetăţenilor români pentru eliberarea paşapoartelor şi consideră că cea mai eficientă cale pentru calmarea acestei situaţii este ca autorităţile statului să suplimenteze resursele umane şi logistice pentru a răspunde adecvat acestei cereri. Prin urmare, PSD îi solicită ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, să ia urgent măsuri pentru rezolvarea acestei situaţii, cum ar fi înfiinţarea mai multor centre pentru preluarea cererilor şi optimizarea condiţiilor tehnice privind înregistrarea programărilor online pe site-ul Direcţiei Generale de Paşapoarte”, a arătat conducerea PSD într-un comunicat citat de Agerpres.ro.

Social-democraţii au arătat că înțeleg „preocuparea cetăţenilor de a-şi lua toate măsurile de precauţie în actualul context” şi de aceea consideră că este important ca reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne să comunice activ în această perioadă, pentru a asigura populaţia că nu există nicio intenţie de restricţionare a eliberării paşapoartelor şi că toate cererile vor fi onorate.

sursă foto: napocanews.ro – Serviciul de Pașapoarte Cluj

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare