Închide

Celebru actor se întoarce în România după ce a vizitat Clujul în 1985: „a fost şocant. A fost ca şi cum aş fi fost într-o oală sub presiune”

Actualitate by Actual de Cluj - mai 08, 2015 0 421

La 30 de ani după ce a vizitat România, la Cluj, un celebru actor ajunge la București și, văzând diferența, exclamă: „a fost şocant. A fost ca şi cum aş fi fost într-o oală sub presiune (…) Sunt foarte fericit că sunteţi diferiţi acum”.

E vorba de actorul american Robert Knepper, cunoscut pentru rolul Theodore „T-Bag” Bagwell din serialul „Prison Break”, care a declarat astăzi, la East European Comic Con, că a mai fost în România, în urmă cu 30 de ani, pe vremea Securităţii, şi că este foarte fericit să vadă că lucrurile s-au schimbat între timp.
Aflat la a doua sa vizită în România, actorul american Robert Knepper a spus că se bucură să vadă că lucrurile nu mai sunt ca pe vremea Securităţi, relatează Mediafax.

„Am mai fost cu 30 de ani în urmă aici. Este foarte diferit, sunt foarte fericit să văd că lucrurile s-au schimbat”, a spus Robert Knepper. În urmă cu 30 de ani, în 1985, Kepler venea la Cluj alături de alți tineri actori, pentru câteva spectacole. După 30 de ani vorbește despre interdicțiile impuse în timpul vizitei la Cluj şi despre cât de şocat a fost să vadă cât de mult erau controlaţi românii de Securitate. „Aveam 25 ani, era pe vremea Securităţii şi am lucrat îndeaproape cu CIA. Ne-au spus «Nu puteţi face asta. Nu puteţi face asta. Nu puteţi face asta». Se uitau toţi la mine, eram cel mai tânăr actor din companie”, a spus Knepper.

El a precizat că ştia foarte puţine lucruri despre comunism, în general, ce se auzea în America şi ce era prezentat în filme. „Fiind aici şi văzând modul în care Securitatea i-a afectat pe români a fost şocant. A fost ca şi cum aş fi fost într-o oală sub presiune (…) Sunt foarte fericit că sunteţi diferiţi acum”, a mai spus Robert Knepper.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu