Închide

Cel mai vechi târg din Ardeal e în weekend la Cluj, aglomerează traficul pe cel mai periculos drum din județ, polițiștii vă recomandă să ocoliți prin Zalău

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 11, 2019 0 486

Se așteaptă mușterii cu zecile de mii la cel mai vechi târg din Ardeal, cel din acest weekend din comuna clujeană Negreni, iar polițiștii avertizează că traficul va fi îngreunat în așa măsură încât, dacă aveți treabă în Oradea, mai bine ocoliți zeci de kilometri, pe la Zalău.

Târgul de la Negreni, cunoscut ca ”târgul de la Fechetău”, are loc în weekend la Negreni și atrage un public numeros, dar și un aflux important de mașini spre această zonă. Polițiștii și jandarmii vor fi în zonă, dar recomandă ca pentru fluidizarea traficului să ocoliți prin Zalău și Aleșd, dacă vreți să ajungeți în Oradea sau din Oradea la Cluj-Napoca.
”Dacă aveţi de parcurs traseul Cluj-Napoca – Oradea sau invers, recomandăm următoarea rută alternativă de deplasare: Cluj-Napoca – Zalău – Nuşfalău –  Aleşd / Aleşd – Nuşfalău – Zalău – Cluj-Napoca. Dacă circulaţi pe Autostrada Transilvania, recomandăm ca de la Gilău să continuaţi pe autostradă până la Nădăşelu şi mai departe spre Zalău – Nuşfalău – Aleșd”, recomandă polițiștii.
Amintim, ca să ajungeți în acest cel mai vechi târg din Transilvania trebuie să folosiți ori trenul, care are stație chiar în mijlocul târgului, fie să folosiți mașina, caz în care ajungeți în Negreni pe DN1E60, cel mai aglomerat, dar și cel mai periculos drum din Cluj.
  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu