Închide

Cel mai promițător fotbalist al Universității a semnat cu o altă echipă din Liga 1: „E extrem de talentat și aici se poate dezvolta sănătos. Poate ajunge un mare fotbalist”

Sport by Catalin Suciu - aug. 08, 2016 0 1942

Olimpiu Moruțan (17 ani) s-a transferat, liber de contract, la FC Botoșani, deși avea mai multe oferte tentante din România.

Mijlocașul ofensiv crescut de Universitatea s-a aflat pe lista lui Dinamo și a fost dorit și de Viitorul lui Gică Hagi. Moruțan e considerat unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști din România.

„Îl știu de la 11 ani pe Moruțan, are reale perspective. Are nevoie de o perioadă de acomodare, de alt gen de pregătire, trebuie să ma crească din punct de vedere fizic.  Îmi place foarte mult de el și dacă va urma programul pe care îl va primi, va debuta în Liga 1 în această toamnă.  Are o tehnică foarte bună, are dribling, dar mai are de lucrat la partea fizică, e normal. Mă bucur foarte mult că a ales să vină la noi”, a declarat pentru actualdecluj.ro Leo Grozavu, antrenorul lui FC Botoșani.

Tot mai Botoșani a mai ajuns în această vară și mijlocașul Răzvan Greu, fost jucător al Universității. Fundașul central Florin Cordoș a fost testat pentru o perioadă, dar n-a  fost păstrat în lot.

POVESTEA LUI MORUȚAN. SPECIAL Urmașul Regelui Hagi

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare