Închide

Cel mai mare spectacol de stand up comedy din istoria României e la Cluj, adună 5.000 de oameni în Sala Polivalentă

Cultură by Mihai Prodan - oct. 01, 2018 0 851

Cel mai mare spectacol de stand up comedy din istoria României e la Cluj: trei comedianți au reușit să vândă mai bine de 5.000 de bilete la reprezentația lor, programată la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.
Cei trei comedianți sunt, așa cum se recomandă singuri, „Badea, Bordea și Micutzu”, trei artiști de stand up comedy cu experiență de 15 ani în domeniu și studii de actorie, care au pornit într-un turneu național cu un spectacol ce vinde, în Cluj-Napoca, peste 5.000 de bilete, ceea ce-l face, astfel, cel mai mare astfel de spectacol din istoria țării.
Să precizăm, totuși, că la Sala Palatului din București s-au vândut 11.000 de bilete, dar acestea, pentru că sala are o capacitate limitată de aproximativ 4.000 de locuri, au fost pentru trei reprezentații. „Este vorba despre un spectacol ”drept la replică” în contextul în care mulți ani performerii de Stand Up Comedy au fost acuzați de folosirea unui limbaj licențios în show-uri, precum și de abordarea directă, și uneori incomodă, a unor situatii din viața tinerilor”, explică ei.
Cei trei artiști – Dan Badea, Cătalin Bordea și Cosmin „Micutzu” Nedelcu – sunt absolventi ai Universității de Artă Teatrală UNATC si au o carieră de stand up comedy de 15 ani. Spectacolul ”Stricăm o generație” are loc pe 11 octombrie, la Sala Polivalentă din Cluj și e singurul din turneu care va fi filmat, „băieții vor să filmeze tot show-ul de acolo pentru că li se pare foarte important”, spun organizatorii pentru actualdecluj.ro. Aceștia spun că până la ora publicării acestei știri numărul biletelor vândute depășea 5.900, „dar mai sunt 11 zile”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.